Velt

Al 50 jaar promoten we in België en Nederland een duurzaam leven in huis, tuin en keuken. Je wilt heerlijke groenten en fruit uit jouw tuin oogsten. Je wilt met deze oogst een lekker gerecht maken. Bij Velt leer je hoe je dat doet. En dat via ons tijdschrift Seizoenen, onze boeken en tal van activiteiten die we dagelijks organiseren in jouw buurt. We brengen mensen samen en begeleiden projecten die een positieve impact hebben. We creëren plekken in de buurt waar buurtbewoners genieten van gemeenschappelijk fruit, waar kinderen in schoolmoestuinen leren waar groenten vandaan komen. We kijken ook over de grenzen van de buurt heen en werken samen met overheden om tot een pesticidevrije, ecologische samenleving te komen.

Bezoek Velt

Hoe kan je ons contacteren?

03/281.74.75
info@velt.nu