Cultuurvuur

Heb jij iets met cultuur? Wil je graag je groeien als kunstenaar? Of heb je zin in allerhande culturele activiteiten? ls het antwoord op één van deze vragen jal Dan zit je goed bij Cultuurvuur. Wij zijn sterk mensen verbinden op basis van hun noden, interesses én talenten. We denken niet in leeftijdscategorieën, wel of men actief cultuur wil maken of smaken, of je dit zelfstandig of met ondersteuning kan, of men in een vaste groep of als individu wil aansluiten bij een groepsactiviteit. Kortom, elke S0-plusser kan bij Cultuurvuur terecht! We dagen je uit om via cultuurparticipatie en cultuurcreatie actief te blijven deelnemen aan de samenleving. Dit verhoogt levenskwaliteit en levensvreugde! Heb je zin gekregen? Contacteer ons vandaag nog!

Bezoek Cultuurvuur