Rebelle vzw

"We kunnen nog altijd niet spreken van echte gendergelijkheid in onze samenleving. Daarom verenigen wij groepen vrouwen die zich inzetten voor verschillende actuele thema’s: seksualiteit, emotionele arbeid, geweld, menstruatiearmoede, de gezondheidskloof, body positivity en ouderschap. Telkens met een snuifje pit. Daarnaast staan medewerkers en vrijwilligers in onze consultatiebureaus, prenataal steunpunt en inloopteam klaar voor het ondersteunen van gezinnen en (jonge) kinderen. We zijn toegankelijk, inclusief en streven naar gelijke kansen voor alle vrouwen in alle aspecten van hun dagelijks leven. Daarvoor schakelen we het volume van de vrouwelijke stem hoger. Of hun protest nu groots of net heel klein is."

Bezoek Rebelle vzw